Crazy Safety Help Center logo

Alle artikler

Vores historieOpdateret a year ago

Vores historie

Engang på en dansk skole var vores grundlægger Zdenko bare en helt almindelig 8. klasse, indtil hans forældre en dag tvang ham til at bære en kedelig cykelhjelm. Men Zdenko ville ikke nøjes med at være kedelig, så han krydrede tingene ved at tilføje en snude, tænder og googly-øjne af pap til sin hjelm! Pludselig ville alle hans venner også have en, og det var der, hvor idéen til Crazy Safety Helmets blev født.

Et par år senere mødte Zdenko den perfekte person til at hjælpe ham med at føre sin vision ud i livet - hans partner Kim. Da de mødtes første gang tilbage i 2006, arbejdede Kim som produktchef i cykelverdenen og forelskede sig i Zdenkos idé. Det tog noget tid, men med Kims ti år som administrerende direktør for ABUS Nordic og Zdenkos kreativitet fik de endelig det hele til at ske.

I 2018 købte de Crazy Safety varemærket og satte sig for at bringe glæde og sikkerhed til børn over hele verden. Og i dag cruiser tusindvis af børn rundt med et smil på læben, alt sammen takket være deres trofaste Crazy Safety-hjelm - ligesom Zdenko gjorde tilbage i 8. klasse!

Mission og værdier

Hos Crazy Safety handler vi om at gøre sikkerhed sjovt for børn! Vores unikke, dyreformede cykelhjelme giver ikke kun vigtig beskyttelse, mens de er ude at cykle, skate eller deltage i andre sunde aktiviteter, men de tilføjer også et strejf af sjov til ligningen. Med over 20 års erfaring i branchen er vi eksperter i at fremstille hjelme, der er både sikre og stilfulde. Så uanset om dit barn lige er begyndt eller er en erfaren professionel, har vi den perfekte hjelm til dem! Vil du lære mere om vores historie og værdier? Tjek vores side om os.